Op Twitter:

woensdag 8 februari 2012

Chocolade

Een waarschuwing vooraf: maak deze niet. Ik herhaal: begin niet aan deze chocolade.

Godsamme. Te lekker.

6 opmerkingen:

  1. Ja Karin, nu wil ik dat dus proberen. Kun je de amandelpasta en kokosolie gewoon bij een winkel als De Tuinen halen? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar zal ik volgende keer ook eens kijken, maar amandelpasta kun je in ieder geval bij natuurvoedingswinkels halen. Niet goedkoop, maar erg lekker voor op brood ook. Als je nog even geduld hebt tot de 24ste, wil ik wel een potje voor je meebrengen. Voor de kokosolie heb ik deze keer zelf gewoon boter/margarine gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. *Gaat nu een chocolaatje testen dat de hele nacht in de vriezer heeft gelegen*
    Hopelijk blijft er nog wat voor E. over om te proeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En, was het goed gelukt? Ik heb de amandelpasta al gevonden, dus binnenkort ga ik het eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, ik vond ze echt ontzettend lekker. Ik laat je er de 24ste wel wat van proeven. :)

    Heb je de amandelpasta al op brood geprobeerd? Ik lees net nog een leuke optie: stukjes appel, gedoopt in een klein beetje amandelpasta. Zelf nog niet getest.

    BeantwoordenVerwijderen