Op Twitter:

maandag 9 april 2012

Het leven is goed

Dan is het ineens alweer 9 april, laat in de middag. Je hebt het koud en besluit het gevonden zitbadje met ligmogelijkheden lekker vol te laten lopen. Je voegt een scheut heerlijk ruikend badschuim toe dat je een keer cadeau hebt gekregen, neemt een kopje gember-citroen-thee mee en bindt je haar in een elastiekje. Je herinnert je de gratis app die je eerder hebt gedownload, zet je iPad voorzichtig in de badkamer en stemt daarmee af op HayHouse Radio.

Je zakt in het aangenaam warme water, gaat aan de lage kant van het badje zitten en strekt je niet al te lange benen. Dan begint het radioprogramma en je luistert genietend naar het mooie Schotse accent van ene Dr. Hamilton, een man met een PhD op een of ander chemisch gebied. Je herinnert je het guitige gezicht bij die stem van een eerder geplaatst filmpje op je weblog. De Dr. vertelt over het nut van meditatie, visualisatie en de bewezen chemische effecten op lichaam en geest, en je zwijmelt heerlijk weg. Het leven is goed.

Drie kwartier later hijs je jezelf uit het water, kleed je je weer aan en besluit je dat je voor vandaag weer genoeg positiefs en spiritueels gehoord hebt. Je komt weer met beide benen op de grond en ontdekt dat je nog maar in één ding zin hebt. In een supervet, knisperend krokant, lekker warm Frietje Met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten