Op Twitter:

dinsdag 16 april 2013

Wat eten we vandaag?

'Vegetarische kip'

Gekregen bij de kassa van supermarkt Jumbo. Nu ben ik tegenwoordig niet meer zo van de soja. Ik dacht begrepen te hebben dat soja allesbehalve gezond is. Tenzij het gefermenteerd is. Maar al dat gepeins over eten lijkt me ook niet goed. Ik ga deze gmo-vrije portie dus gewoon eens lekker proeven. Aan het meisje achter de kassa vroeg ik of zij de stukjes nepvlees zelf ook geprobeerd had. Dat had ze.
"En? En?" vroeg ik. Haar gezicht sprak boekdelen, met schuldbewuste blosjes op de wangen. Geeft niks. Ik gooi de inhoud van het bakje nú in de koekenpan. U hoort nog van mij, flexitariër in de dop. Whatever that may be.

1 opmerking:

  1. Met wat kipkruiden van Erik erover: eigenlijk heel smakelijk!

    BeantwoordenVerwijderen