Op Twitter:

woensdag 30 januari 2013

Vision book

Wie kent het niet: een vision board? Een prik-, plak- of magneetbord met inspirerende quotes, fijne affirmaties en sprankelende afbeeldingen. Richt je op de positieve dingen, schrijf je wensen op en beeld op een creatieve manier je ideale leven uit. Volgens de Wet van de Aantrekkingskracht moet daar wel iets goeds van komen. Iets met gedachten, gevoelens en vibraties. Dat het soms letterlijk uitpakt, heb ik al ervaren. Op mijn bord hing ooit een foto van mijn werkplek, bevestigd met een muizenmagneet. Wat denk je wat? Meteen muizen op het werk.

Toen ik eens op een rommelmarkt een prachtig, onbeschreven boek met groene kaft en gouden randen kocht, wist ik meteen dat ik dat ook langzaam zou vullen met positieve, vrolijke, 'vibratieverhogende' items. Alleen zo'n boek later doorbladeren is al een genot. Wist ik veel dat ik mijn tijd ver vooruit was. Nu komt Jack Canfield, auteur van onder andere het populaire leeswerk Chicken Soup for the Soul en het heerlijke, maar moeilijk verkrijgbare boek De Succescode, met een leuk artikel over het maken van zo'n vision book.

Eens zien wat er ook alweer in het mijne zit. Oh, ja, geld. Veel geld.

Vision book (met gouden randjes)

1 opmerking:

  1. wow weer zo mooi verwoord en je lettertjes geven me weer moed om aan de volgende affirmatie te beginnen. Lieve muizengroetjes van mij

    BeantwoordenVerwijderen