Op Twitter:

woensdag 2 januari 2013

Win seizoen 1

Verloting

Laat een reactie achter en vertel waarom u deze zes dvd's met het volledige eerste seizoen van The Gilmore Girls wilt winnen. Uit de leukste inzendingen wordt door het jongste (of misschien wel oudste) lid van de familie een willekeurige naam getrokken. Meedoen kan tot uiterlijk 21 januari 2013.

(Met dank aan de gulle gever die deze verloting mede mogelijk heeft gemaakt)

5 opmerkingen:

 1. Mijn hersentjes beginnen te kraken. Ze maken heel stilletjes gekke bokkesprongetjes.Hun anders krullende, glibberige sponskoekjesdraadjes hebben bij Karin een winnertje gelezen.... Hoe zouden ze het doen? Hoe zouden ze kunnen winnen? Laat ze gewoon maar van-nikske-nie-bang-skippig doen en vriendelijk een oogpinkje maken naar de oudste, wie weet het jongste schatje ten huize karin doen.
  xxx
  Hersentjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Seizoen 1, uit het jaar 2000, dat het alweer zo lang geleden is. Ik heb de hele serie gevolgd en ben zo'n beetje met Rory meegegroeid, ook al was ik al een stuk ouder dan zij. Heerlijk leek het me om zo'n vrijgevochten moeder te hebben. (Maar mijn eigen moeder is ook een wereldmens, die alles voor haar kinderen overheeft, dus iets te klagen heb ik niet :))

  Ik zou het leuk vinden de dvd's nog eens te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties via Facebook tellen ook. In dit geval dingt Sue ook mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Morgen maak ik de winnaar bekend! Stay tuned.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. End the winner is...............probably a don't know......a person with happy smile.xx

   Verwijderen